Dagje Giethoorn met kinderen

Giethoorn is een prachtige locatie om samen met uw kinderen te genieten van de prachtige natuur, lang gestrekte wateren en de rustgevende omgeving. Ook voor kinderen is Giethoorn een unieke ervaring. Smits Paviljoen helpt u graag om er samen met uw kinderen een onvergetelijke dag van te maken!

Varen in Giethoorn met kinderen

Wanneer u met uw kinderen in Giethoorn gaat varen zijn twee dingen heel belangrijk, veiligheid en plezier. Varen door Giethoorn is voor kinderen een unieke ervaring. Naast onze luxe sloep verhuren wij ook fluisterbootjes. Onze fluisterboten worden voortbewogen door middel van een elektromotor en zijn zeer eenvoudig te bedienen. De boot maakt weinig lawaai, is zeer milieuvriendelijk en hoeft u niet te beschikken over een vaarbewijs. Van de kleine smalle grachtjes tot het grote meer. Met onze fluisterboten kunt u samen met uw kinderen alle wateren van Giethoorn ontdekken. De fluisterbootjes van Smits Paviljoen voldoen aan alle veiligheidsvoorschiften.

In Giethoorn kunt u kiezen uit verschillende soorten vaarroutes. Welke vaarroute u het beste kan nemen is afhankelijk van de tijd. Sommige vaarroutes duren namelijk langer dan de anderen. Een vaarroute is de ideale leidraad om de mooiste plekken van Giethoorn te ontdekken. Bezoek het historisch centrum, wandel door verschillende musea of ga heerlijk met uw kinderen picknicken op uw fluisterbootje. Onze fluitsterboten zijn groot genoeg voor maximaal 8 volwassenen en kunnen per dag of dagdeel gereserveerd worden. Graag meer informatie over het huren van een fluisterbootje? Via de onderstaande button kunt u meer lezen over fluisterbootjes.

Lees meer over fluisterbootjes

Geniet van een heerlijke picknick

Gezellig met uw kinderen picknicken op uw eigen fluisterbootje? Ook dan kunt u bij Smits Paviljoen terecht. Een heerlijk plekje op of rondom het water gevonden? Geniet dan van een door ons samengestelde picknick voor u en uw kinderen. U kunt kiezen uit een picknick met streekproducten of een heerlijk lunchpakket. De picknickmanden zijn voorzien van de fijnste lekkernijen voor uw kinderen. Mocht u toch nog extra wensen hebben? Dan kunt u gerust uw wensen aan ons doorgeven via het contactformulier of neemt u telefonisch contact met ons op via de onderstaande button.

Wensen doorgeven

                                                                                              Ontdek de dieren in Giethoorn

De rondlopende dieren maken het dagje uit in Giethoorn voor kinderen helemaal af! Tijdens het varen kunt u verschillende dieren tegenkomen. Door de stille motor zijn de dieren ook nog eens heel goed te horen. Laat je kinderen de rondzwemmende eendjes voeren vanuit de boot of laat ze dichtbij de nieuwsgierige koeien en kalfjes op de waterkant komen. Spot ook de voorbijvliegende vogels in Giethoorn. De Wieden is namelijk een mooi gebied voor kinderen om vogels te bekijken. Kleine rietvogels zou je zomaar eens tegen kunnen komen! Spot jij ze ook?

Ook musea voor kinderen

Bij Smits Paviljoen kunt u ook terecht voor een bezoekje aan het museum. Musea in Giethoorn bieden verschillende soorten arrangementen voor kinderen aan, waarbij een bezoekje aan het museum nog aantrekkelijker voor kinderen wordt. Het edelstenen- en kristallenmuseum ‘’De Oude Aarde’’ biedt arrangementen voor kinderen aan waarbij ze door middel van een speurtocht zelf op ontdekking kunnen gaan naar edelstenen en kristallen.

Museum ’t Olde Maat Uus is het museum om uw kinderen terug naar de historie van Giethoorn te brengen. Voor kinderen zijn verschillende soorten speelgoed beschikbaar en geven de historische kamers uw kinderen een waanzinnige indruk.

Een geslaagd dagje Giethoorn voor uw kinderen

Voor een geslaagd dagje Giethoorn met kinderen bent u bij Smits Paviljoen helemaal op het juiste adres. Naast een onvergetelijke trip op het water met één van onze fluisterboten, bieden wij nog meer activiteiten voor kinderen aan. Graag meer informatie of willen weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u contact met ons opnemen of vul het onderstaande formulier in!