Zorgeloos varen in Giethoorn met een lunchpakket

Gaat u varen in Giethoorn, neem dan gezellig ons lunchpakket mee. Ontdek de prachtige omgeving in uw bootje op het water. En u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer het tijd is om te lunchen. Met ons heerlijke lunchpakket eet u waar en wanneer u wilt.

Dit complete lunchpakket heeft u al voor 
slechts € 9,95 per persoon.

Reserveer direct

Of bel 0521 – 36 12 15

Lunchpakket voor onderweg


Het complete lunchpakket

Alles wat u nodig heeft voor een complete lunch vindt u in dit pakket. U krijgt een hard broodje en een zacht bolletje met beleg, en een heerlijke krentenbol. Hierbij doen we vers fruit, een flesje drinken en een lekkere snoepreep.

  • Belegde zachte bol
  • Belegd hard broodje
  • Krentenbol
  • Vers fruit
  • Flesje drinken
  • Snoepreep

Wilt u een ontspannen dagje in Giethoorn? Reserveer dan dit handige lunchpakket voor onderweg!


Handig mee te nemen

Wij zorgen ervoor dat u het lunchpakket handig kunt meenemen. Dit kan bijvoorbeeld als picknickmand of als een compact pakketje. Zo kunt u de hele dag ongestoord varen in Giethoorn. Heeft u speciale wensen, geef dit gerust aan ons door. Wij regelen het graag voor u!

U kunt ons telefonisch bereiken op 0521 – 36 12 15 of gebruik het contactformulier.


Picknickmand met streekproducten Giethoorn

Proef de sfeer met streekproducten

Wilt u zich helemaal onderdompelen in de sfeer van Giethoorn? Kies dan voor onze streekpicknick. Wij vullen een mand met heerlijke producten uit de buurt. Echt een aanrader om uw dagje Giethoorn compleet te maken.

 

Inhoud streekpicknick


Leuke activiteiten voor groepen

Komt u met een groep varen in Giethoorn? Bekijk dan ook eens onze activiteiten. Zo ontdekt u Giethoorn op een heel andere manier. Creatief, actief of informatief? Dankzij het brede aanbod vindt u altijd wel een gezellige activiteit voor uw groep. Wij denken graag met u mee. Bel ons via 0521 – 36 12 15 of gebruik het contactformulier.

 

Ontdek de activiteiten

Activiteiten Smits Paviljoen Giethoorn


Reserveer direct

Vertel ons wat u wilt reserveren, voor wanneer en voor hoeveel personen.