Typisch Nederlands 12-uurtje

Is het nu al 12 uur? Na een ochtend bootje varen in Giethoorn heeft iedereen trek gekregen. U wilt even snel lunchen, maar wel genieten van de prachtige omgeving. Kom daarom samen smullen van ons heerlijke 12-uurtje én het uitzicht over het meer. Zowel vanuit ons restaurant als vanaf het panorama-terras kan iedereen genieten van het weidse uitzicht!

Een 12-uurtje heeft u vanaf 8 personen
al voor slechts € 14,50 per persoon.

Reserveer nu

Of bel 0521 – 36 12 15

Broodje kaas


Bord tomaten soep

Een smaakvolle lunch

Het 12-uurtje is lekker makkelijk en typisch Nederlands. Geniet van deze smaakvolle lunch.

  • Romige tomatensoep
  • Vloerbrood met een ambachtelijke kroket
  • Stevig vloerbrood met ham & kaas
  • Glas melk/karnemelk

Maak het uzelf gemakkelijk en reserveer deze lunch.


Liefde voor brood

Bijna al ons brood komt van Bakkerij Bussing. Al 4 generaties lang bakken zij hun brood met liefde en gevoel voor de perfecte smaak. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg. En dat proef je.

Ambachtelijk bruin brood


Pannenkoeken op bord

Kinderen mee? Pannenkoeken!

Varen er kinderen mee met uw gezelschap? Dan is het pannenkoekenbuffet een leuk alternatief. De kinderen mogen hun pannenkoek zelf versieren. Gegarandeerd plezier! Ook de volwassenen genieten van naturel of spekpannenkoeken. Onbeperkt!

 

Ontdek het pannenkoekenbuffet


Bootje huren in Giethoorn

Bij Smits Paviljoen in Giethoorn kunt u ook terecht voor het huren van een bootje. Zo regelt u alles makkelijk in één keer. Natuurlijk huurt u bij ons de bekende fluisterboot. Of ga eens op pad met een zeilboot, punter of ottersloep.

Reserveer direct

Overzicht boten

Ouder met kind varen in fluisterbootje in Giethoorn

 


Prachtige route door de natuur bij Giethoorn

De mooiste routes

Ontdek de mooiste routes en vaar door het dorp Giethoorn, de leuke dorpjes in de buurt of door de prachtige natuur van De Wieden. Wij hebben speciale kaarten voor u beschikbaar met routes door deze omgeving. Maak een tochtje van één uur, een avontuur van een dagdeel of een belevenis van een hele dag. Alles is bij ons mogelijk!


 Reserveer direct

Vertel ons wat u wilt reserveren, voor wanneer en voor hoeveel personen.