Zonnige collega’s gezocht!

Het mooie weer staat voor de deur en dat betekent dat het horecaseizoen officieel geopend is. Overal, maar al helemaal in het toeristische Giethoorn, stromen de terrassen vol en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt het jou wat om met een zomergevoel aan het werk te gaan? Word dan onze nieuwe collega!

 

Bij Smit's Paviljoen in Giethoorn ontvangen we van maart tot november gasten uit binnen- en buitenland. Dit zijn dagjesmensen, groepen toeristen en gasten die afkomen op een van de vele zomerse evenementen met live muziek. Om iedereen een fijn bezoek te bezorgen, zijn we op zoek naar zonnige collega’s die ons team willen versterken. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, ervaring hebt of niet – iedereen is welkom. Het team bestaat uit veel jonge, enthousiaste collega’s die ondersteund worden door een aantal ervaren leidinggevenden.

 

 • Zelfstandig werkend kok (Smit's Paviljoen of Restaurant 't Vonder)
  • Fluitend wandel je door het schilderachtige Giethoorn. Vandaag weer een leuke dag voor de boeg!

   Als zelfstandig werkend kok stuur je samen met je collega het team in de keuken aan. Behalve het verzorgen van lunch en diner aan toeristen, organiseren wij ook buffetten en barbecue’s voor groepen. Bovendien komt er geregeld een busgroep voor een lunchmenu op een van onze locaties.
   Smit’s Paviljoen heeft als enige restaurant in Giethoorn een panorama-terras met uitzicht over het meer en is al sinds 1935 een herkenbare en geliefde pleisterplaats. Vanaf het unieke, verhoogde terras van 't Vonder hebben gasten uitstekend zicht op de gezellige dorpsgracht. Van maart tot november ontvangen wij gasten uit binnen-en buitenland en ’s zomers zijn er bovendien veel evenementen met live muziek.

   Woon je niet in de buurt? We kunnen woonruimte op loopafstand voor je regelen! Je krijgt bovendien iedere dag een gratis lunch en/of avondeten van ons, dat je samen met je gezellige collega's eet. 
   Denk jij graag na over lekker eten en mooie gerechten? Vind je het leuk om in een jong en enthousiast team aan de slag te gaan?

 

 • Keukenhulp
  • Als keukenhulp zorg jij er semi-zelfstandig voor dat de gasten op ons terras kunnen genieten van het uitzicht én een heerlijk hapje! Dit kan van onze uitgebreide menukaart besteld worden en bovendien komen er geregeld groepen voor een smaakvol buffet of een heerlijke barbecue. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat iedereen kan smullen!

 

 • Bediening met ervaring 
  • De zon op je hoofd en met een dienblad in je handen onderweg naar vrolijke gasten op ons prachtige terras.

Als medewerker bediening zorg jij ervoor dat de gasten op ons terras kunnen genieten van het uitzicht én een lekker hapje en drankje. Je voelt je thuis op een terras en kunt in je eentje prima een aantal tafels tegelijk bedienen. Zelfstandig neem je op, schenk je in en loop je met een dienblad of borden naar de gasten toe. Na een vrolijke service reken je met de gasten af en zorg je er na hun vertrek voor dat de tafels weer netjes en schoon zijn. Bovendien check je de agenda of we voor die dag nog een groepsreservering hebben voor een heerlijke lunch of uitgebreid buffet.

 

 • Schoonmaak
  • Vanwege het nieuwe seizoen zoeken wij een extra teamlid voor de schoonmaak. Je zult dus meestal samen met iemand werken. Het gaat om meerdere dagen per week (soms ook 's weekends) van 08:30 uur tot 12:00 uur.
   In overleg zouden deze uren aangevuld kunnen worden met eenvoudige horeca-werkzaamheden ’s middags (afwas, dingen klaarzetten, ed).

 

Zit er iets voor je tussen?
Wil jij in de mooiste maanden van het jaar een zonnige fulltime-, parttime- of bijbaan bij een super gezellig horecabedrijf – inclusief panorama-uitzicht? Dan ontmoeten we je heel graag. We werken overigens niet met vaste werktijden en zijn dus erg flexibel. Of je nu maar een paar uur per week beschikbaar bent of de hele week:

Je bent van harte welkom!

 

Contact
Emailadres: info@smitspaviljoen.nl
Telefoonnummer: 0521-361215
Of via ons  Contactformulier