Zonnige collega’s gezocht!

Het mooie weer staat voor de deur en dat betekent dat het horecaseizoen officieel geopend is. Overal, maar al helemaal in het toeristische Giethoorn, stromen de terrassen vol en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt het jou wat om met een zomergevoel aan het werk te gaan? Word dan onze nieuwe collega!

 

Bij Smit's Paviljoen in Giethoorn ontvangen we van maart tot november gasten uit binnen- en buitenland. Dit zijn dagjesmensen, groepen toeristen en gasten die afkomen op een van de vele zomerse evenementen met live muziek. Om iedereen een fijn bezoek te bezorgen, zijn we op zoek naar zonnige collega’s die ons team willen versterken. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, ervaring hebt of niet – iedereen is welkom. Het team bestaat uit veel jonge, enthousiaste collega’s die ondersteund worden door een aantal ervaren leidinggevenden.

 

Van kok tot bedieningsmedewerker
Wat lijkt je leuk om te doen? Wij zoeken van alles wat, o.a. mensen die binnen en buiten op het terras als bedieningsmedewerker aan de slag willen. Kennis van Engelse taal is voor deze functie erg handig. Ook zoeken we schoonmakers en keukenpersoneel, zelfstandig werkende koks, keukenhulpen en afwassers. Tot slot zoeken we mensen die het leuk vinden om ijsjes en snacks te verkopen in de take-away corner.

 

Op een rijtje:
• Bedieningsmedewerkers
• Zelfstandig werkende koks
• Keukenhulpen
• Afwassers
• Schoonmakers
• Medewerkers take-away

 

Zit er iets voor je tussen?
Wil jij in de mooiste maanden van het jaar een zonnige fulltime-, parttime- of bijbaan bij een super gezellig horecabedrijf – inclusief panorama-uitzicht? Dan ontmoeten we je heel graag. We werken overigens niet met vaste werktijden en zijn dus erg flexibel. Of je nu maar een paar uur per week beschikbaar bent of de hele week:

Je bent van harte welkom!

 

Contact
Emailadres: info@smitspaviljoen.nl
Telefoonnummer: 0521-361215
Of via ons  Contactformulier