Zonnige collega’s gezocht!

 

Het mooie weer staat voor de deur en dat betekent dat het horecaseizoen officieel geopend is. Overal, maar al helemaal in het toeristische Giethoorn, stromen de terrassen vol en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Lijkt het jou wat om met een zomergevoel aan het werk te gaan? Word dan onze nieuwe collega!

Bij Smit's Paviljoen in Giethoorn ontvangen we van maart tot november gasten uit binnen- en buitenland. Dit zijn dagjesmensen, groepen toeristen en gasten die afkomen op een van de vele zomerse evenementen met live muziek. Om iedereen een fijn bezoek te bezorgen, zijn we op zoek naar zonnige collega’s die ons team willen versterken. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, ervaring hebt of niet – iedereen is welkom. Het team bestaat uit veel jonge, enthousiaste collega’s die ondersteund worden door een aantal ervaren leidinggevenden.


Bediening

 8 - 38 uur per week

Zie jij jezelf al lopen op ons terras met een dienblad in je handen en de zon op je gezicht? Voor het aankomende seizoen zijn wij op zoek naar stralende mensen in de bediening om ons gezellige team te versterken! Heerlijk buiten aan het werk op het terras en dan ook nog eens betaald krijgen. Wie wil dat nou niet! Uren en tijden gaan altijd in overleg en wanneer je nog geen ervaring hebt is dit niet erg, wij leren het je! Vanaf 16 jaar ben je van harte welkom bij ons.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


VACATURE KOK

 Zelfstandig werkend kok
 8 - 38 uur per week

Creativiteit, ieder gerecht met liefde en passie bereiden, bestellingen doorgeven aan onze leveranciers, meedenken aan gerechten, milieu bewust, zomaar enkele kenmerken voor een zelfstandig werkend kok waar wij naar opzoek zijn. Samen met onze chef-kok ben jij verantwoordelijk voor wat er in de keuken gebeurt, van A tot Z. Je komt te werken in een keuken die gemaakt is voor snelheid maar waarbij de kwaliteit zeker niet vergeten wordt. Middels een modern kitchen manager systeem komen de bestellingen in de keuken aan. Iedere partie heeft zijn eigen scherm waardoor goede werkflow gegarandeerd is.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


Keukenhulp

 4 - 38 uur per week

Altijd al eens willen weten hoe het er in een professionele keuken in de HORECA aan toegaat…… maar je hebt nog geen, een beetje, of heel veel ervaring met koken? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven! Voor ondersteunende taken in onze keuken zijn wij op zoek naar keukenhulpen. Voorbereidende werkzaamheden (mise en place), schoonhouden van de keuken en het helpen van de koks zullen jouw voornaamste taken zijn. Uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden om een vaste kern te worden in het keukenteam.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


Schoonmaak

 3 - 15 uur per week

Baal je er van, als je ergens bent, dat het niet schoon is en jij van jezelf weet dat je de persoon bent om dit op te lossen? Dan mag je zeker bij ons komen werken om het interne schoonmaakteam te komen versterken. Samen met je collega’s maak je de bedrijfs- en gastenruimtes schoon. Van stofzuigen, tot dweilen en van ramen afnemen tot meubilair controleren alles wat gebruikt wordt verdient je aandacht. Eventueel zijn de werkzaamheden na de schoonmaak uit te breiden met een HORECA functie tot maximaal 38 uur.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


Afwashulp

 5 - 38 uur per week

Inzicht, snelheid, netheid en niet bang voor ‘natte handen’ dan ben jij de perfecte persoon voor onze afwaskeuken. Zonder jou geen schone borden, bestek of kopjes. Misschien heb je wel de belangrijkste functie binnen het bedrijf. Door jouw werkzaamheden kan de kok zijn gerechten presenteren en kan de bediening de koffie weer serveren aan onze gasten. Vanaf 15 jaar ben jij meer dan welkom om ons gezellige team te komen versterken. Uiteraard zijn de werktijden in overleg en houden wij graag rekening met je beschikbaarheid.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


 

Take Away

 8 - 38 uur per week

Een patatje voor onderweg in de boot, of nog snel even een ijsje voordat de gasten weer huiswaarts keren na een dag Giethoorn, het is mogelijk vanuit onze Take Away. Het aannemen van bestellingen, het maken ervan en het inpakken/uitgeven behoren tot je taken. Beheers je gastvrijheid, talenkennis en communicatieve vaardigheden nog niet zo goed, wij leren het je! Vanuit de Take Away ondersteun je tevens het keukenteam met de bereiding van ijsjes en de frituur gerechten.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


Bootverhuur // reeds vervuld

 8 - 38 uur per week

Een gevoel van vakantie, lekker de hele dag buiten aan de slag, gastvrij, varen, zeilen, kanoën,  SUPPEN, begeleiding van groepen en het verkopen van eten en drinken (ook op het zwemeiland) zijn hetgeen je kunt verwachten van het werken bij onze bootverhuur. Samen met je collega’s zorg je er o.a. voor dat de boten klaar liggen voor de verhuur zodat de (internationale) gasten direct aan boord kunnen stappen en er op uit kunnen trekken om Giethoorn vanaf het water te ontdekken. Door de diversiteit aan vaartuigen komen er diverse watersportfanaten af op onze bootverhuur. Ben je in het bezit van een vaarbewijs of ben je geïnteresseerd in het behalen hiervan, dan mag je ook rondvaarten verzorgen.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


All-round klusjesman // reeds vervuld

 24 - 38 uur per week

Twee HORECA gelegenheden, een bootverhuur, een camping en een parkeerplaats, allemaal locaties waar altijd wel een klus te vinden is. Ben jij een allround klusjesman in de breedste zin van het woord, dan hebben wij de ideale werkplek voor jou. Van schilderwerk tot elektra en van houtbewerking tot elektromotoren, alles komt voorbij. Eventueel is het mogelijk om deze functie te combineren met de bootverhuur.

Kom jij ons team versterken?

Klik hier om te solliciteren


 

Wat kun je van ons verwachten

 Goed salaris
 Werktijden in overleg
 Gezellig team
 Gezellige afsluiting van de werkdag
 Fijne werksfeer
 Begeleiding door mensen met ruime ervaring
 Doorgroeimogelijkheden
 Personeelsmaaltijd
 Korting voor medewerkers
 Fooi
 Personeelsfeest
 Moderne apparatuur

 

Zit er iets voor je tussen?

Wil jij in de mooiste maanden van het jaar een zonnige fulltime-, parttime- of bijbaan bij een super gezellig horecabedrijf – inclusief panorama-uitzicht? Dan ontmoeten we je heel graag. We werken overigens niet met vaste werktijden en zijn dus erg flexibel. Of je nu maar een paar uur per week beschikbaar bent of de hele week:

Je bent van harte welkom!

 

Contact

Emailadresinfo@smitspaviljoen.nl
Telefoonnummer: 0521-361215


Solliciteer nu!