Op het water 

Hieronder vind u de activiteiten die wij op het water aanbieden.

€  ..,.. p.p. SUP-en. Met de watertaxi gaat u naar het surfstrandje in Giethoorn. U krijgt hier eerst een wetsuit en een korte uitleg en gaat dan zelf een uur Stand Up Paddeling door de prachtige omgeving. Na afloop kunt u gebruik maken van warme douches om uzelf op te frissen voordat de watertaxi u weer ophaalt. (2,5 uur, vanaf 8 personen)
€ ..,.. p.p. Waterskiën. Per boot kunnen er 4 personen per uur waterskieën. Er zijn maximaal 5 boten beschikbaar. Vooraf krijgt u een “droge instructie” van 10 minuten. Wetsuits en waterskies zijn kostenloos te gebruiken. U zorgt zelf voor vervoer van onze parkeerplaats naar de locatie (7,4 km).
€ ..,.. p.p. Vlotbouwen en –varen. Een nat pak of houdt u het droog; wie zal het zeggen? Een paar tonnen, een paar balken en een bos touw is alles dat u nodig heeft om een fantastisch vlot te bouwen. Wie laat zijn vlot als eerste te water en wie bevaart zijn vlot het beste? Vlotbouwen en vlotvaren: altijd een spetterend succes! 2,5 uur vlotbouwen en – varen vanaf het eiland in het meer naar het terras is mogelijk voor €24,50 ) 
Prijs op aanvraag

Een drakenboot is een 12 meter lange, open kano met een drakenkop op de boeg. De professionele stuurman heeft een trommelaar en 10-16 peddelaars nodig om hoge snelheden te halen. Na een oefenronde barst het spektakel los en strijden de teams onderling om de winst. (2-4 uur, vanaf 40 personen)     

De drakenbootrace is ook mogelijk in combinatie met The Battle-Teambuilding.Activiteit drakenboten race in Giethoorn

€ ..,.. p.p. Schattenjacht. Met fluisterboten vaart u naar de startlocatie. Op verschillende locaties in Giethoorn liggen schatten verstopt. Deze munitiekistjes kunt u alleen vinden met behulp van een fluisterboot of punter en een GPS ontvanger. Het is dan "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". (2,5 uur, vanaf 15 personen)

Reserveer deze activiteit of bekijk het complete aanbod

Bekijk alle activiteiten