Streekpicknick in Giethoorn op het water

Met een streekpicknick in Giethoorn duikt u in de sfeer van de regio. De picknickmand neemt u zo mee in uw bootje op het water. In de mand vindt u heerlijke producten die allemaal uit de buurt komen. Zo geniet u de hele dag van de omgeving, uw gezelschap en de lekkere producten uit de streekpicknickmand.

Deze uitgebreide streekpicknick heeft u al voor 
slechts € 29,95 voor 2 personen.

Reserveer meteen

of bel 0521 – 36 12 15

Picknickmand met streekproducten uit Giethoorn


De streekproducten in de picknickmand

Onze heerlijke streekmand is gevuld met: een sandwich van Weerribben brood, een hard broodje en een zacht bolletje. De broodjes zijn belegd met zalm, vlees en kaas. Hieraan hebben wij Blokzijler brok, fruit, vruchtensappen en diverse lekkernijen uit eigen streek toegevoegd.

Weerribben brood bij de lunch
  • Sandwich van ambachtelijk oerbrood met gerookte zalm en kruidenroomkaas
  • Hard broodje gezond belegd
  • Zacht bolletje met romige brie
  • Blokzijler brok
  • Vers fruit
  • Oud Hollands snoep
  • Vruchtensap

Gaat u een dagje romantisch of gezellig varen met een van onze fluisterboten of de luxe sloep? Reserveer dan deze handige en heerlijke picknickmand!


Een traktatie bij uw lunch

Een streekpicknick is pas compleet met een lokale traktatie. Daarom vindt u Blokzijler brok in uw picknickmand. Blokzijler brok is een verrukkelijke speculaaskoek en echt een specialiteit uit de omgeving. Het recept is uniek en de bereiding gebeurt op ambachtelijke wijze. Proef deze traktatie tijdens uw lunch in Giethoorn. Zeker een aanrader!

 

 

Wat wilt u in uw picknickmand?

Heeft u speciale wensen voor uw picknick op het water? Vertel het ons! Wij passen uw picknickmand graag voor u aan. Zodat u heerlijk kunt genieten van uw boottochtje in Giethoorn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0521 – 36 12 15 of gebruik het contactformulier.


Reserveer direct

Vertel ons wat u wilt reserveren en voor hoeveel personen. U ontvangt van ons een bevestiging van akkoord. De picknickmand dient minimaal een dag (voor 16.00u) van te voren worden gereserveerd.