Bootverhuur in Giethoorn

 

Wilt u graag een boot huren in Giethoorn om heerlijk door de grachten en over de meren te varen? Bij Smits Paviljoen kunt u namelijk ook terecht voor het huren van een fluisterboot, punter, zeilboot, een waterfiets of zelfs een kayak. De bootverhuur is mogelijk voor een uur of voor een hele dag.

Reserveer direct

Overzicht boten

Een fluisterboot is groot genoeg voor max. 8 volwassenen.
Per uur huren kan alleen ter plaatse (op basis van beschikbaarheid).
Reserveren voor een fluisterboot kan per dag of dagdeel.
*  10:00-14:00    € 74,-
*  14:00-18:00    € 74,-
*  09:00-18:00    € 97,50

Boten in het water in Giethoorn

Of kom bij ons langs. U vindt ons op Binnenpad 29a te Giethoorn.
Onze bootverhuur is elke dag geopend vanaf 9.00 uur tot 18.00 uur.


Natuur en Smits Paviljoen Giethoorn

Op eigen houtje varen of liever een route volgen?

Ontdek het Venetië van het Noorden door te varen in natuurgebied De Wieden. Wij hebben speciale kaarten met routes voor u beschikbaar om tochten te maken door het dorp Giethoorn, de vele andere dorpen hier omheen of om de prachtige natuur in deze omgeving te ervaren. Deze tochten variëren van één uur tot een dagdeel of zelfs langer. Alles is mogelijk!

En wist u dat u na het varen heerlijk kunt nagenieten op ons terras met uitzicht op het meer Bovenwijde?

 


Bootverhuur met arrangement

Bent u met een klein gezelschap of een grotere groep en wilt u naast het huren van een boot ook gebruik maken van andere faciliteiten? Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een picknickmand, een lunch, diner of misschien een boottocht gecombineerd met andere activiteiten zoals een workshop of puzzeltocht? Wij kunnen samen met u uw dag samenstellen!

U start bijvoorbeeld bij ons de dag met een heerlijke lunch om vervolgens met een fluisterboot de omgeving te verkennen. Hierop aansluitend kunnen wij het diner verzorgen of zelfs een barbecue organiseren.

Bootverhuur Giethoorn

 

Bekijk onze arrangementen


 

Meer informatie?

Wilt u graag weten welke boten u bij ons kunt huren of wat de mogelijkheden zijn? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk. Of neem contact met ons op middels 0521 – 36 12 15.