Overheerlijke kids picknick

Ga je varen in Giethoorn? Dan hebben we iets speciaals voor de jonge avonturiers: onze kids picknick! Deze is perfect voor een plezierige dag op het water, of je nu met één kind of twee bent. Terwijl jullie samen de betoverende kanalen en de natuurlijke schoonheid van Giethoorn verkennen, kan je kind genieten van een selectie aan kindvriendelijke lekkernijen.

Een heerlijke kids picknick heeft u al voor slechts € 10,50 per stuk (€ 19,95 voor twee kinderen).

Reserveer direct

Of bel 0521 – 36 12 15

Borrelbox met hapjes


Samen genieten van een overheerlijke picknick

Klaar voor een magisch avontuur op het water in Giethoorn? Vergeet niet onze speciale kinderpicknick mee te nemen voor de jongste ontdekkingsreizigers! Deze picknick is perfect afgestemd op kleine avonturiers, of je nu met één kind of een hele bende op pad gaat. Terwijl jullie door de sprookjesachtige waterwegen van Giethoorn glijden, kan je kind zich tegoed doen aan een assortiment van vrolijke en kindvriendelijke snacks. Onze kinderpicknick is beschikbaar voor elk aantal kinderen, zelfs voor één. Zo wordt jullie boottocht een feestelijke ervaring, vol plezier en lekker eten, om Giethoorn op zijn best te beleven!

  • Zachte bol met jonge kaas
  • Krentenbol
  • Zachte bol met Nutella
  • Appelsap
  • Fruitspies
  • Muffin

Heerlijk genieten met uw gezin? Reserveer dan deze heerlijke picknick voor uw kids!


Leuke activiteiten voor groepen

Komt u met een groep varen in Giethoorn? Bekijk dan ook eens onze activiteiten. Zo ontdekt u Giethoorn op een heel andere manier. Creatief, actief of informatief? Dankzij het brede aanbod vindt u altijd wel een gezellige activiteit voor uw groep. Wij denken graag met u mee. Bel ons via 0521 – 36 12 15 of gebruik het contactformulier.

 

Ontdek de activiteiten

Activiteiten Smits Paviljoen Giethoorn


Reserveer direct

Vertel ons wat u wilt reserveren, voor wanneer en voor hoeveel personen.