Lunchen in Giethoorn

Wilt u lunchen in Giethoorn, kom dan naar Smits Paviljoen, het bekende restaurant aan het water. Geniet van warme soep, vers belegde broodjes of een frisse salade. Leg gewoon uw bootje aan en wandel gezellig naar binnen. Of neem plaats op ons buitenterras aan het water met prachtig uitzicht over het meer.


Met een groep lunchen in Giethoorn

Komt u met een groep lunchen in Giethoorn? Met familie, vrienden of collega’s? Reserveer dan een lunchbuffet. Het kan al vanaf 8 personen tot maar liefst 200. Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat. U hoeft met uw gezelschap alleen nog maar aan te schuiven.

 

Reserveer nu

Bekijk de buffettenTosti

Helemaal van de kaart

Maak uw dagje Giethoorn compleet met een smakelijke lunch aan het water. Kies een van de heerlijke gerechten uit onze veelzijdige menukaart. Waar heeft u zin in?

  • Warme soepen
  • Belegde broodjes
  • Frisse maaltijdsalades
  • Stoere burgers
  • Complete plates
  • Zoete en hartige pannenkoeken

Bekijk de menukaart


Lunchbuffet reserveren

Gaat u gezellig met een groep naar Giethoorn? Maak het uzelf gemakkelijk en reserveer een lunchbuffet. Heeft u weinig tijd voor de lunch, wilt u uitgebreid lunchen of gaan er kinderen mee met uw gezelschap? Er is altijd wel een lunchbuffet dat bij uw dagje uit past. Moeite met kiezen? Neem gerust contact met ons op. Ook als u speciale wensen heeft.


Typisch Nederlands 12-uurtje

vanaf 8 personen

Gewoon lekker makkelijk en typisch Nederlands is het 12-uurtje. Een broodje kaas en een broodje kroket liggen voor u klaar. Lekker met een tomatensoepje en glaasje (karne)melk. Heel voordelig, maar natuurlijk wél ambachtelijk!

Lekker 12-uurtje

Broodje kaas


Lunch met kroket en brood

Zelf beleggen met de Rietsnijderslunch

vanaf 10 personen

In de Rietsnijderslunch vindt u voor elk wat wils. Bij deze complete lunch zetten wij verschillende soorten brood, zoet en hartig beleg voor u klaar. Zo kan iedereen zijn of haar eigen favoriete broodjes beleggen. Vanzelfsprekend serveren wij er een ambachtelijke kroket bij. Voor iedereen is er voldoende koffie, thee, melk en karnemelk.

Rietsnijderslunch


Lunchen met kinderen? Pannenkoekenbuffet!

vanaf 10 personen

Ons pannenkoekenbuffet is een groot succes bij kinderen! Met de leuke en lekkere versieringen leven ze zich helemaal uit. Hoeveel ze eten maakt niet uit, het aantal pannenkoeken is onbeperkt. En zeg nou zelf, volwassen eten ook nog graag een hartige pannenkoek met spek of een ouderwetse pannenkoek met stroop. Compleet met een kopje soep.

Pannenkoekenbuffet

Pannenkoeken eten in Giethoorn


Lunch broodje gerookte zalm

Luxe broodjesbuffet

vanaf 10 personen

Maak van uw lunch een speciaal moment met luxe soorten beleg en diverse sandwiches. Krijgt u al trek als u denkt aan de gerookte zalm, brie en huisgemaakte tonijnsalade? Een heerlijke kop soep vooraf en een verse fruitsalade maken dit luxe buffet helemaal af. En de sfeervolle omgeving krijgt u er gratis bij.

Inhoud broodjesbuffet


Koffie of thee met iets lekkers

vanaf 10 personen

Gewoon genieten van het prachtige uitzicht op het meer? Dan neemt u natuurlijk koffie of thee met iets lekkers erbij. Vanaf 10 personen reserveert u al heel voordelig dit rustmomentje voor uw groep.

Ontdek de verschillende lekkernijen

Koffie met appelgebak en slagroom


Reserveer nu

Vertel ons wat u wilt reserveren, voor wanneer en voor hoeveel personen.