Pannenkoekenbuffet

Het pannenkoekenbuffet is een leuk alternatief als lunch in Giethoorn. Vooral bij kinderen is het een groot succes! Zij mogen namelijk zelf hun pannenkoek versieren met kleurige lekkernijen. Vooraf is er voor iedereen een kopje soep.

Voor slechts € 17,50 per persoon.

Uitbreiden met een lekkere kop soep vooraf?
Al voor maar € 4,95 per persoon extra

Reserveer nu

Of bel 0521 – 36 12 15

Pannenkoeken eten in Giethoorn


Meisje eet pannenkoeken

Onbeperkt pannenkoeken eten

Kom gezellig onbeperkt pannenkoeken eten. Als de kinderen genieten, geniet iedereen mee. Wat is er leuker dan zelf je pannenkoek versieren. Wat gaan ze maken? Een gezichtje tekenen met stroop is nog een hele kunst! En wie kan er de meeste op?


Wat zit er in het pannenkoekenbuffet?

Een onbeperkt aantal naturel en spek pannenkoeken geserveerd met;

  • Kaas
  • Ham
  • Roomboter
  • Suiker
  • Stroop
  • Kinderversieringen
  • Vers fruit

Een lekkere kop soep vooraf? Slechts € 4,95 per persoon extra

Krijgt u al trek? Reserveer direct het pannenkoekenbuffet


Kroketten

Doe toch maar een kroketje

Wilt u toch liever iets anders? Ook voor een heerlijke lunch met een ambachtelijke kroket bent u welkom bij Smits Paviljoen. Wij zetten verschillende soorten brood voor u klaar. Samen met diverse smaken jam, vleeswaren en kaas kan iedereen zijn lievelingsbroodje samenstellen. Smaakt dat naar meer? Er is genoeg voor iedereen in het heerlijke Rietsnijdersbuffet.

Ontdek de Rietsnijderslunch


Compleet uitje in Giethoorn

U komt natuurlijk niet alleen om pannenkoeken te eten naar Giethoorn! Graag maken wij uw uitje compleet. Ga met een fluisterboot de omgeving verkennen. Een puzzeltocht met een punter staat ook altijd garant voor veel plezier. Of u nu met een kleine groep of grote groep bent, met kinderen of jongeren, wij kunnen altijd een leuke dag voor u samenstellen. Bel gerust voor advies over de vele mogelijkheden 0521 - 36 12 15.

Vader en kind in fluisterbootje


Reserveer direct

Vertel ons wat u wilt reserveren, voor wanneer en voor hoeveel personen.