Arrangementen om Giethoorn te ontdekken

Bent u op zoek naar een leuke dag met de hele familie of een geheel verzorgd personeelsuitje in en rondom Giethoorn? Of wilt u uw bruiloft en trouwfeest houden in deze prachtige omgeving?

Maak dan gebruik van onze ervaring bij het organiseren van een ontspannen, of misschien wel actief, dagje Giethoorn!

Bekijk ook onze activiteiten

Reserveer een boot


Gezellig met de familie er op uit

Met een groep vrienden of familie naar Giethoorn? Kies dan voor het traditionele arrangement of een dagtocht georganiseerd door Smits Paviljoen! Begin de dag met een bakje koffie of thee met een vers gebakken appeltaart. Vervolgens kunt u ’s middags heerlijk varen op de grachten of de meren en sluit u de dag af met een compleet warm buffet of indien gewenst een barbecue.

Bekijk onze activiteiten

Gezellig terras Giethoorn


Bootverhuur Smits Paviljoen Giethoorn

Personeelsfeest op het water?

Wilt u met een groep een activiteit of workshop volgen? Bij aankomst starten wij met frisdrank en natuurlijk een uitleg over de activiteiten. Vervolgens wordt er gestart met de workshop of activiteit. Enkele voorbeelden van de activiteiten zijn;

  • Worshop Klomp decoreren.
  • Textiel bedrukken met Staphorster Stipwerk
  • Outdoor escape game Narcos
  • Fietstocht door de natuurgebieden rondom Giethoorn
  • Wandelen door Giethoorn met een gids

Actieve uitjes


Uw bruiloft in Giethoorn

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Dat kan in Giethoorn! Maak prachtige statiefoto’s rondom Smits Paviljoen, in de natuurgebieden De Wieden of op het water. Dineren kan natuurlijk bij ons of bij ’t Vonder ons “zusje aan de grachten” en vier ’s avonds uw feest in ons Paviljoen met een fantastisch uitzicht op het meer De Bovenwijde.

Bruiloft

Ingang Smits Paviljoen


Stel uw dag zelf samen

Heeft u zelf al leuke ideeën om te ondernemen met een team of groep vrienden? Stel dan uw dag zelf samen! Uiteraard hebben wij enkele suggesties voor u om u op weg te helpen.

Zelf samenstellen


Laat ons uw dag verzorgen

Wilt u graag weten wat er mogelijk is om te organiseren in Giethoorn, aangevuld met eten en drinken? Laat ons dan uw dag verzorgen.

U kunt ons telefonisch bereiken op 0521 – 36 12 15 of vul onderstaand formulier in.


Wilt u meer informatie?

Vul dan onderstaand formlier zo compleet mogelijk in.