Evenementen Smit's Paviljoen

Bent u op zoek naar een leuk evenement in Giethoorn bij Smit's Paviljoen. Bekijk hieronder de evenementen die bij ons op de planning staan voor de komende periode. 

 


Drijf-In Blues Giethoorn 2022

Al meer dan 30 jaar lang is het Drijf-In Blues Festival in Giethoorn het favoriete festival voor de Bluesganger! Het 3e weekend van augustus (19 en 20 augustus) is het karakteristieke Giethoorn het toneel van één van de mooiste Bluesfestivals die Nederland kent.

Bekijk de kalender

Bekijk ons Bluesarrangement

Gezellig terras Giethoorn


Bootverhuur Smits Paviljoen Giethoorn

Zeilpunter Teamwedstrijd

Wat in 1967 begon als een zeilwedstrijd tussen een paar camping gasten, is uitgegroeid tot het grootste zeilevenement van Giethoorn. Elk jaar strijden de zeilteams tegen elkaar op het Bovenwiede om het kampioenschap van Giethoorn. Er wordt gezeild in standaard Gieterse punters, dus punters zonder fok. Elk team bestaat uit drie zeilpunters, de gezamenlijke prestatie bepaalt de eindklassering.

Wanneer: 3 augustus

Bekijk evenement

Laat ons uw dag verzorgen

Wilt u graag weten wat er mogelijk is om te organiseren in Giethoorn, aangevuld met eten en drinken? Laat ons dan uw dag verzorgen.

Wilt u deelnemen met één van de activiteiten of wilt u uw eigen activititein. Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0521 – 36 12 15 of vul onderstaand formulier in.