Komt u heerlijk een hapje eten op ons panorama-terras met uitzicht over het meer en het natuurgebied?

De bovenstaande lunches, buffetten en barbecues zijn voornamelijk te reserveren voor groepen vanaf 10 personen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zonder reservering te genieten van onze lunchkaart of dinerkaart. Bovendien verzorgen wij al arrangementen vanaf twee personen.

Wij hebben voor ieder moment van de dag een lekker hapje en drankje! Of u nu aan komt wandelen, even langs komt met de boot of met de hele groep een dag in Giethoorn vertoeft; het weidse uitzicht krijgt u er gratis bij!

 


Reserveren


Menukaart

Gezellig samen of ontspannen alleen genieten van een hapje en een drankje en van het uitzicht over het meer en het natuurgebied. Bekijk onze menukaart voor de mogelijkheden van een heerlijke lunch of uitgebreid diner op de mooiste plek van Giethoorn.

Menukaart

 


Lunch

Leg bij ons aan vanaf het meer of kom aanlopen vanaf de dorpsgracht voor een heerlijke lunch. Voor groepen bieden wij een heerlijke rietsnijderslunch of een uitgebreid broodjesbuffet om samen van te smullen.

Lunch


Barbecues

Gezellig op het terras met de hele groep barbecueën? Wij bieden keuze uit drie verschillende barbecues met diverse soorten vlees en bijgerechten. Van drumsticks tot kipfilet tot gekruide kalkoenfilet en van hamburger tot spare-ribs tot brochette van ossenhaas: er zit vast iets bij wat aansluit bij uw wensen! Natuurlijk horen bij iedere barbecue allerlei salades, bijgerechten, patat en diverse sauzen!

Barbecue's


Buffetten

Warm en koud buffet met rundvleesstoofpot, kipfilet, gambaspies gebakken in knoflookboter, warme beenham, gekruide varkensreepjes en verse fruitsalade. Of gaat u liever voor de pannenkoeken?

Buffetten


Desserts

Een lekker coupe ijs met aardbeiensaus, vanille-ijs met warme kersen of bavarois? Genoeg keuze met onze overheerlijke desserts. Laat u verrassen!

Desserts


Picknickmanden

Geniet de hele dag tijdens het varen met onze picknickmanden, gevuld met diverse broodjes en lekkernijen. 

Picknickmanden


Onze activiteiten

Naast onze lekkere hapjes en drankjes, kunt u bij ons ook terecht voor diverse activiteiten. U kunt uiteraard het eten combineren met één van onze activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk onze activiteiten

Verder naar arrangementen 

arrangement combinatie
In combinatie met een arrangement?
er-is-altijd-iets-te-beleven
Bekijk route

Binnenpad 29 a

8355 BR Giethoorn

 

(0521)36 12 15

parkeer Binnenpad 14