Een gezellig restaurant in Giethoorn, gelegen aan het water met prachtig uitzicht: dat is Smit's Paviljoen. U kunt bij ons terecht voor vele arrangementen, bootverhuur, een kop koffie, lunch, smaakvol diner van onze menukaart, uitgebreide buffetten en gezellige barbecues.


Smit's paviljoenWie zijn wij?

Smit's Paviljoen ligt sinds 1935 aan de oever van het Bovenwijde, tussen nationaal park Weerribben-Wieden en het oude centrum van Giethoorn. Dankzij de unieke ligging hebt u zowel vanaf het gezellige terras (ca. 300 zitplaatsen) als vanuit het restaurant een schitterend uitzicht over het meer en het nabijgelegen natuurgebied.

Meer over Smit's Paviljoen


BootverhuurBootverhuur

Giethoorn kunt u het beste verkennen per boot. Bij ons heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten boten te huren, zoals fluisterboten, punters en waterfietsen. Voor groepen hebben wij ook leuke puzzeltochten.

 

Meer over onze bootverhuur


Eten en drinken

Met prachtig uitzicht over het meer en het natuurgebied, geniet u van heerlijk eten en drinken bij Smit's Paviljoen. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie met gebak, een borrel, buffetten, barbecues en zelfs een High Tea.

Meer over eten en drinken


ActiviteitenVele activiteiten en workshops

Voor een gezellige en originele activiteiten of workshops bent u bij Smit's Paviljoen aan het goede adres. Wij organiseren zowel actieve als ontspannen activiteiten, workshops en wedstrijden. Voor grote groepen is het ook mogelijk een gevarieerd middagprogramma te bieden.

Meer over onze activiteiten

arrangement combinatie
In combinatie met een arrangement?
er-is-altijd-iets-te-beleven
Bekijk route

Binnenpad 29 a

8355 BR Giethoorn

 

(0521)36 12 15

parkeer Binnenpad 14