Op zoek naar een gezellige, actieve, originele, creatieve en/of ontspannen activiteit of workshop in Giethoorn? Wij kunnen diverse activiteiten en workshops voor u organiseren als onderdeel van een arrangement: voor jong en oud, voor kleine en grote groepen.

Voor grote groepen is het ook mogelijk om een gevarieerd middagprogramma te bieden, waarbij iedereen zijn/haar eigen activiteit kiest. Deze activiteiten vinden dan tegelijkertijd plaats. Heeft u vragen of speciale wensen, neem dan contact met ons op.

 

Download hier de complete lijst met alle activiteiten en workshops die wij bieden.


 

  Diverse mogelijkheden om gezellig met de hele groep te eten en drinken.
   
  Bij grote groepen is het mogelijk om verschillende activiteiten tegelijkertijd te organiseren.
€  3,50 p.p. Entree bij edelstenen- en kristallenmuseum “De Oude Aarde”. In overleg is een rondleiding door het museum mogelijk vanaf 10 personen. Voor kinderen zijn er speciale arrangementen.
€  4,00 p.p. Entree bij historisch museum “’t Olde Maat Uus”. In overleg is een rondleiding door het museum mogelijk vanaf 10 personen.
€  5,50 p.p. Wandelen door Giethoorn met gids. (1 uur, vanaf 10 personen) 
€  5,00 p.p. Puzzeltocht door Giethoorn en de prachtige omgeving. Aan de hand van de vragen wordt de route duidelijk. Er zijn kennisvragen, observatievragen, instinkers en puzzels. Na afloop is er een prijsuitreiking waarbij het team dat de meeste vragen goed beantwoord heeft wint! (1,5 uur, vanaf 10 personen)
€  7,50 p.p. De hele middag gebruik maken van de diverse boten die wij ter beschikking hebben. Dit zijn fluisterboten, kano’s, waterfietsen, punters en zeilpunters. Inclusief routekaartjes. (2,5 uur)
€  15,50 p.p. SUP-en. Met de watertaxi gaat u naar het surfstrandje in Giethoorn. U krijgt hier eerst een wetsuit en een korte uitleg en gaat dan zelf twee uur Stand Up Paddeling door de prachtige omgeving. Na afloop kunt u gebruik maken van warme douches om uzelf op te frissen voordat de watertaxi u weer ophaalt. (2,5 uur, aantal personen in overleg)
€  9,50 p.p. Fietstocht van 20 km door Giethoorn en de prachtige omgeving. Inclusief huur van een fiets met versnellingen en  routekaartjes. Halverwege de tocht heeft u de mogelijkheid om uit te rusten in café de Otterskooi. (1,5 uur)
€ 12,00 p.p. Midgetgolf. Met fluisterboten en een routekaart vaart u naar de golfbaan. Hier speelt u tegen elkaar een wedstrijdronde van 18 holes met verschillende hindernissen die u in zo min mogelijk slagen aflegt. (2,5 uur totaal, minimaal 10 personen)
€ 25,50 p.p. Staphorster Stipwerk is een middeleeuwse techniek om textiel te bedrukken. U neemt zelf een leuk voorwerp mee en maakt hier met behulp van stempels een prachtig patronenspel op. (1,5 uur, vanaf 6 personen)
€ 13,50 p.p. Handboogschieten of Kruisboogschieten. Met fluisterboten en een routekaart (of onze puzzeltocht) vaart u naar de schietbaan. “Archery” is een eeuwenoude sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. (2,5 uur, vanaf 10 personen. Met punters in plaats van fluisterboten duurt deze activiteit 3 uur en kost € 11,00 per persoon)
€ 25,50 p.p. Workshop mozaïken. U krijgt uitgebreid uitleg en hulp bij het bewerken van de lijst van een spiegel of dienblad. Na afloop heeft iedereen een eigen, met mozaïek gedecoreerd werkstuk om mee naar huis te nemen. (2 uur, vanaf 8 personen. Workshop van 3 uur: € 32,50 p.p.)
€ 19,25 p.p. Schattenjacht. Met fluisterboten vaart u naar de startlocatie. Op verschillende locaties in Giethoorn liggen schatten verstopt. Deze munitiekistjes kunt u alleen vinden met behulp van een fluisterboot of punter en een GPS ontvanger. Het is dan "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". (2,5 uur, vanaf 15 personen)
€ 17,50 p.p. Kratstapelen. Altijd weer een overwinning om de hoogte in te gaan. Maar vrees niet, je zit goed vast en je wordt goed gezekerd. Het doel is een zo hoog mogelijke toren te bouwen en om het moeilijk te maken, sta je er zelf bovenop! (1 uur, vanaf 15 personen)
€ 29,50 p.p.

Mobiele klimtoren. Vakkundig gezekerd en begeleid klimt u tegen onze klimtoren van 8,5 meter omhoog. Er zijn meerdere klimroutes met verschillende moeilijkheidsgraden. (1 uur, vanaf 20 personen)

€ 19,50 p.p. Djembé workshop. Hierbij leert u de verschillende basistechnieken en gaat u met de hele groep gezamenlijk een aantal ritmes leren spelen. (1 uur, vanaf 15 personen, € 27,50 p.p. voor 10-14 personen)
€ 21,50 p.p. Vlotbouwen en –varen. Een nat pak of houdt u het droog; wie zal het zeggen? Een paar tonnen, een paar balken en een bos touw is alles dat u nodig heeft om een fantastisch vlot te bouwen. Wie laat zijn vlot als eerste te water en wie bevaart zijn vlot het beste? Vlotbouwen en vlotvaren: altijd een spetterend succes! (1,5 uur, vanaf 15 personen, 2,5 uur vlotbouwen en – varen vanaf het eiland in het meer naar het terras is mogelijk voor € 24,50 p.p.)
€ 21,50 p.p. Bushcraft workshop. Wordt meester van alle basisvaardigheden van survival: Het bouwen van een bivak, kampvuur maken, blaaspijp schieten en kompas lezen. (1,5 uur, vanaf 15 personen) 
€ 25,50 p.p. Schilder workshop. Wij bieden workshops voor verschillende technieken of op diverse materialen: Bob Ross / Gary Jenkins / blote voeten / porcelein of  klompen. In een uur leeft u de basistechnieken en na afloop mag iedereen zijn of haar eigen werkstuk mee naar huis nemen. (1,5 uur, vanaf 8 personen. Workshop van 2 uur: € 37,50 p.p.)
€ 24,50 p.p. Outdoor activiteiten party. Gezellig samen zijn en ondertussen de mogelijkheid hebben om 8 verschillende activiteiten te doen. (2,5 uur, vanaf  80 personen) 
€ 29,50 p.p. Solex rijden. U rijdt door een prachtige omgeving en voor even gaat u terug in de tijd. Zonder dat het u energie kost kunt u genieten van alles om u heen. Met behulp van een GPS ontdekt u Giethoorn en omgeving op een leuke manier. (2 uur, vanaf 2 personen, rijbewijs noodzakelijk)
€ 29,50 p.p. Spuitchocolade. U leert: een bonbonnière maken, op smaak en dikte brengen van de chocolade, verschillende smaken en kleuren spuitchocolade creëren, versieringen aanbrengen. De bonbonnière mag mee naar huis. (2,5 uur, vanaf 17 personen)
€ 32,50 p.p. Waterskieën. Per boot kunnen er 4 personen per uur waterskieën. Er zijn maximaal 5 boten beschikbaar. Vooraf krijgt u een “droge instructie” van 10 minuten. Wetsuits en waterskies zijn kostenloos te gebruiken. U zorgt zelf voor vervoer van onze parkeerplaats naar de locatie (7,4 km).
€ 32,50 p.p. The Battle - Teambuilding. In teamverband strijd u tegen elkaar met verschillende uitdagende vaardigheden. Samenwerken is van het grootste belang om bij deze zeven mentale en fysieke proeven als winnende team uit de bus te komen! (3 uur, vanaf 40 personen).
€ 495,- 

Holland Spelshow,  Sport quiz,  Muziek Quiz,  Pub quiz,  Feest quiz  of “mannen tegen vrouwen”. Speel tegen uw collega’s, vrienden of familie in deze avondvullende spelshow. De quiz bestaat uit diverse vragen, filmpjes en muziekfragmenten. Iedereen krijgt een digitaal kastje om de antwoorden in te vullen. Dankzij de beamer kan iedereen het goed zien en de professionele begeleiding zorgt voor veel interactie. (4 uur, vanaf 10 personen)

Drakenbootrace

Een drakenboot is een 12 meter lange, open kano met een drakenkop op de boeg. De professionele stuurman heeft een trommelaar en 10-16 peddelaars nodig om hoge snelheden te halen. Na een oefenronde barst het spektakel los en strijden de teams onderling om de winst. (2-4 uur, vanaf 40 personen)     

De drakenbootrace is ook mogelijk in combinatie met The Battle-Teambuilding.


Dagarrangementen

Benieuwd naar onze dagarrangementen? Bekijk onze uitgebreide informatie.

arrangement combinatie
In combinatie met een arrangement?
er-is-altijd-iets-te-beleven
Bekijk route

Binnenpad 29 a

8355 BR Giethoorn

 

(0521)36 12 15

parkeer Binnenpad 14