Op zoek naar een leuk uitje voor de hele familie of gezellig met het hele bedrijf? Zin in een geheel verzorgde dag in Giethoorn met z'n tweeën? Neem dan eens een kijkje bij onze arrangementen en al onze workshops en activiteiten.

Maak gebruik van onze ervaring bij het organiseren van een dagje Giethoorn en neem contact met ons op! Heeft u speciale wensen? In overleg maken wij graag een programma op maat voor u.

 


 Gezellig uitje

Met een groep naar Giethoorn? Kies voor een traditioneel arrangement of een dagtocht Smit's Paviljoen. Begin de dag met een kopje koffie met appelgebak, vaar 's middags rond in Giethoorn en sluit 's avonds af met een warm buffet of barbecue.

Gezellig uitje


Actieve uitjes

U begint de dag met een glaasje frisdrank bij aankomst. Vervolgens hebben wij een leuke activiteit of workshop voor u georganiseerd. Dit geslaagde groepsuitje in Giethoorn sluit u af met een uitgebreid buffet of heerlijke barbecue.

Actieve uitjes


Bruiloft

Stap in het huwelijksbootje in Giethoorn. Dineer in het nabijgelegen, sfeervolle restaurant 't Vonder en vier 's avonds uw feest in ons Paviljoen. 

Bruiloft


Zelf samenstellen

Stel zelf uw arrangement samen; vanaf 10 personen.  

Zelf samenstellen

arrangement combinatie
In combinatie met een arrangement?
er-is-altijd-iets-te-beleven
Bekijk route

Binnenpad 29 a

8355 BR Giethoorn

 

(0521)36 12 15

parkeer Binnenpad 14